Dong Meijer – Zaandam

Dong Meijer

Dong Meijer

Ik ben in 2011 begonnen als fysiotherapeut en heb gewerkt bij diverse praktijken in Amsterdam, Bilthoven, Laren en Hilversum. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als personal trainer.

Mijn passie voor fysiotherapie is geboren uit de passie voor sport en de behoefte om mensen te helpen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de meeste ervaring ligt bij sportgerelateerde klachten. Deze basis is gelegd tijdens de stages. Zo heb ik een aantal stages gedaan waar ik met topsporters werkte. Dit waren allemaal geweldig mooie ervaringen, met als hoogtepunt mijn stage bij AZ in het seizoen dat ze kampioen werden in 2009. Buiten het feit dat het natuurlijk erg inspirerend is om in de topsport bezig te zijn, merkte ik ook dat het vertalen naar behandeling van niet atleten soms erg lastig bleek. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om aan het begin van mijn carrière, mijzelf eerst breder te gaan ontwikkelen.

Die nieuwe kijk bracht mij ertoe om nog meer in mijzelf te investeren, en te kiezen voor een Masteropleiding Manuele Therapie. Dit is een enorme verrijking gebleken en ik heb hier dan ook geen moment spijt van gehad. Mijn expertise is gegroeid van alleen sport gerelateerde klachten naar klachten van alle gewrichten en de wervelkolom in het bijzonder. Het is mooi om te zien dat sommige klachten heel goed en snel te behandelen zijn. BPPD is hier een mooi voorbeeld van. Deze vorm van draaiduizeligheid kan enorm beperkend zijn, maar is heel goed te behandelen. Vaak zijn mensen binnen een paar behandelingen helemaal van hun klacht af.

Mensen beter maken is wat mij drijft. En dit betekent dus niet alleen van klachten afhelpen, maar ook mensen helpen beter te presteren. Verder heb ik een grote interesse voor schouderklachten en liesklachten.

Ik zie je graag op onze praktijk als je denkt dat ik wat voor je kan betekenen!

Terug naar overzicht