turks sprekende fysiotherapeut in Zaandam

Annelies Keuning-Öztürk

Annelies Keuning-Öztürk

Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag
Afdeling:
Oedeemfysiotherapeut, Fysiotherapie, COPD, manuele technieken, chronische pijn, revalidatie, kinesiotape
E-mailadres:
info@fysiodewerf.nl
BIG-nummer:
69064397404

‘Mijn uitdaging als fysiotherapeut is om u door oefeningen en adviezen te leren welke mogelijkheden er zijn om zelf de verstoorde balans in uw lichaam te herstellen’

Ik ben Annelies Keuning-Öztürk

In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt in verschillende particuliere fysiotherapiepraktijken en daarnaast als fitness- en pilates instructeur. Mijn BIG registratienummer is 69064397404
Eind 2011 ben ik naar Turkije verhuisd, waar ik 7 jaar heb gewoond en gewerkt in verschillende revalidatiecentra. Hier heb ik kinderen en volwassenen met uiteenlopende neurologische en orthopedische aandoeningen behandeld.

Door mijn werk in Turkije spreek ik vloeiend Turks. Dit is een groot voordeel in onze praktijk in Zaandam; patiënten met Turkse achtergrond, die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen, kan ik in hun eigen taal te woord staan en instrueren.
Sinds 2018 werk ik weer met veel plezier als fysiotherapeute in Nederland, waar ik al mijn kwaliteiten en ervaring goed kan inzetten.

 

Wat doe ik?
Mijn Fysiotherapeutische behandeling bestaat uit een combinatie van “hands on” therapie met daarnaast gerichte oefentherapie en adviezen.
In 2008 heb ik mijn diploma Pilates- en fitness instructeur gehaald om mijn fysiotherapeutische behandeling nog actiever te maken, wat bijdraagt aan langdurig herstel.
In 2009 heb ik mij gespecialiseerd in Medical taping (Kinesio-taping), een taping techniek die veelvuldig toegepast wordt bij sportblessures en ter correctie van dysbalans in spierfuncties, bijvoorbeeld bij rug- en nekklachten.
Ook heb ik mij verdiept in manuele therapie: D.A.M. technieken en Mulligan technieken. Deze technieken integreer ik in de behandeling van alle klachten waarbij een verstoord bewegen in de gewrichten of de wervelkolom een rol speelt.

Sinds 2018 heb ik mij gespecialiseerd in chronische pijn, waardoor ik al mijn behandeltechnieken kan inzetten bij het verhelpen van chronische pijnklachten.

In 2021 heb ik mijzelf bijgeschoold als fysiotherapeut bij COPD en astma klachten, waardoor ik mensen met chronische longaandoeningen kan helpen bij het verbeteren van hun kwaliteit van leven door middel van ademhalingstraining, verbetering van spierkracht en conditie en leefstijladviezen. Ik ben als longtherapeut aangesloten bij chronisch zorgnet, een stichting die zorg draagt voor fysiotherapie volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Vanaf 2022 ben ik naast algemeen fysiotherapeut ook afgestudeerd als oedeemfysiotherapeut. Ook clienten die te maken krijgen met lymfoedeem of veneus oedeem, kan ik nu begeleiden bij het kunnen uitvoeren van de gewenste dagelijkse activiteiten. Via bandageren, oefentherapie en uitleg en advies over het ontstaan van oedeem kunnen we samen zorgen van een optimale kwaliteit van leven.

Door mijn jarenlange ervaring in de revalidatie heb ik veel expertise in het behandelen van kinderen en volwassen met uiteenlopende (soms ernstige) neurologische en orthopedische klachten. Ook bij deze groep patiënten zoek ik altijd naar mogelijkheden, die de patiënt zelf kan inzetten in het dagelijks leven om zijn/ haar situatie actief te verbeteren.

Terug naar overzicht